Produkty dla konserwowanie worków (7)

Wanilia

Wanilia

Wanilia jest bogata w przeciwutleniacze, które pomagają zwalczać wolne rodniki w organizmie, zmniejszając w ten sposób uszkodzenia komórek i przedwczesne starzenie.
Jakość spożywcza

Jakość spożywcza

N2O jakości spożywczej to podtlenek azotu, który, jak można się domyślić, jest używany w przemyśle spożywczym i dlatego ma wymagane standardy dla tej branży. W rzeczywistości ta forma podtlenku azotu jest oczyszczona i ma stopień czystości wynoszący 99,7%. Podtlenek azotu (N2O) jakości spożywczej jest używany między innymi w nabojach do bitej śmietany. Gaz ten może być sprzedawany w nabojach do bitej śmietany i wprowadzany do syfonu do bitej śmietany, lub za pośrednictwem znanych również nabojów do bitej śmietany. Podtlenek azotu (N2O) może mieszać się z tłuszczami wprowadzanymi do syfonu do bitej śmietany, aby tworzyć piankę, krem lub bitą śmietanę. Oprócz tej zalety, kolejną korzyścią podtlenku azotu (N2O) w przemyśle spożywczym jest to, że ma on właściwości antybakteryjne. Dzięki temu bita śmietana pozostaje świeża przez 10 dni w lodówce.
Biały cukier kryształowy

Biały cukier kryształowy

Biały kryształowy cukier, bez grudek, plam i obcych zanieczyszczeń. Cukier jest słodki, bez obcych zapachów i smaków. Cukier po rozpuszczeniu jest przezroczysty, bez nierozpuszczalnych osadów, zanieczyszczeń mechanicznych i innych. BEZ GMO Udział masowy wilgoci: 0,08% Kolor w roztworze w jednostkach ICUMSA: 43,0 Udział masowy sacharozy, %: nie mniej niż 99,82%
Pieczeń Papryka

Pieczeń Papryka

pieczone czerwone papryki z octem
Bezpieczny dla żywności

Bezpieczny dla żywności

N2O w jakości spożywczej to podtlenek azotu, który, jak można się domyślić, jest stosowany w przemyśle spożywczym i dlatego ma odpowiednią jakość. Ta forma podtlenku azotu jest oczyszczona i ma stopień czystości wynoszący 99,7%. Podtlenek azotu (N2O) w jakości spożywczej jest wykorzystywany między innymi w kapsułkach do bitej śmietany. Gaz ten może być sprzedawany w kapsułkach do śmietany i wprowadzany do syfonu do bitej śmietany, lub za pomocą znanych również wkładów do bitej śmietany. Podtlenek azotu (N2O) dobrze miesza się z tłustymi substancjami, które są dodawane do syfonu do bitej śmietany, aby wytworzyć mus, krem lub bitą śmietanę. Oprócz tej zalety, podtlenek azotu (N2O) w przemyśle spożywczym ma również tę zaletę, że posiada właściwości antybakteryjne. Dzięki temu bita śmietana w lodówce może być przechowywana do 10 dni.
Tworzenie Przepisu

Tworzenie Przepisu

Możesz spersonalizować swoją recepturę herbaty lub ziołowej, wybierając spośród 300 istniejących przepisów lub tworząc własny z wybranymi składnikami. Jesteśmy do Twojej dyspozycji, aby pomóc Ci w znalezieniu idealnej mieszanki, która odzwierciedla Twoje wartości i wizerunek.
Tort weselny

Tort weselny

<22% CBD | 1 & 2 g Aroma: Aktywizujące Owocowe